21 Multiservice AB

Välkommen till 21 Multiservice AB! Vi är ett företag med ett mycket stort utbud av tjänster. Trädfällning är nämligen bara en av de många saker som vi är experter på. Oss kan du även vända dig till för att få hjälp med städning inklusive fönsterputsning och golvvård, golvslipning, flytthjälp, trädgårdsskötsel, målning, vissa snickeritjänster och snöskottning. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om du är intresserad av någon av dessa tjänster!

Vi tänker på miljön

Vi på 21 Multiservice AB är ett miljövänligt företag som värnar om miljön. Det gör vi bland annat genom att använda oss av miljövänliga varor och produkter, återvinna så mycket som möjligt, och använda oss av el- och hybridbilar. Vi är med andra ord ett företag som tar vårt ansvar när det kommer till klimatet!

Vi är baserade i Järfälla

Vi på 21 Multiservice AB har vårt kontor i Järfälla, Stockholm. Vår adress är Magnusvägen 4A. För oss spelar det inte någon roll var i Stockholmsområdet du är baserad. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen. Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du är intresserad av någon av våra tjänster. Vi ser fram emot att få prata mer med dig och åt att kunna ge dig den hjälp du behöver!