Ett företag med bred kompetens

Vi är ett företag med en mycket bred kompetens vilket betyder att vi erbjuder flera olika typer av tjänster. Det inkluderar bland annat de nedan.

img

Trädfällning

Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med trädfällning. Vi fäller träd på ett säkert sätt som gör att varken människor eller byggnader riskerar att komma till skada. Om du vill hjälper vi dig även med att forsla bort resterna av trädet, eller så kan vi göra ved av det. Det är helt enkelt upp till dig!

img

Städning

Vi erbjuder även flera olika typer av städtjänster. Det inkluderar både hemstädning och kontorsstädning. Du kan välja mellan att bara anlita oss en gång, eller att anlita oss på en fortlöpande basis. Om du föredrar fortlöpande städhjälp är det upp till dig hur ofta du vill att vi kommer och städar.

img

Golvslipning

Bara för att ditt golv har sett sina bästa dagar behöver det inte nödvändigtvis betyda att du måste lägga ett nytt. I vissa fall kan det nämligen räcka med en golvslipning för att få det att se ut som nytt igen. Också det är något vi erbjuder.

img

Snöskottning

Behöver du hjälp med snöskottning? Inga problem, även det hjälper vi dig mer än gärna med. Vi kan både skotta uppe på tak och nere på marken, vad som än behövs. Det spelar inte heller någon roll ifall du kontaktar oss som privatperson, som representant för ett företag, eller vilken aktör det än gäller. Vi hjälper dig oavsett vilket.